Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Region Västernorrland söker

Handläggare

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-10-28 till och med 2019-12-31 .

Arbetsuppgifter

Regionarkivet Härnösand har till uppgift att utgöra Region Västernorrlands arkivdepå. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att hantera beställningar av allmänna handlingar och utföra alla arbetsmoment knutna till detta. Andra uppgifter kan exempelvis vara att hantera digitala handlingar och visst övrigt telefonarbete samt att hantera analoga handlingar genom uppackning, framplockning/sökning, kartongläggning, skanning, databasregistrering samt fysisk gallring/rensning. Visst ordna- och förtecknarbete kan förekomma.

Visstidsanställning till och med 20191231.

Kvalifikationer

Fullgjord utbildning i Arkiv- och informationsvetenskap (A). Vana av arbete med Visual arkiv samt annat arkivarbete från region- och landstingsområdet är ett krav. Erfarenhet av arbete med journalhandlingar och digitala journalsystem är meriterande. Du bör även kunna hantera flera arbetsuppgifter samtidigt, gilla att arbeta i grupp, ha gott ordningssinne samt förstå och tala svenska obehindrat.

Välkommen in med din ansökan.

Upplysning

  • Verksamhetschef - Bjermert Krister , Telenr: 072-5348101
  • SACO - Lindgren Anne , Telenr: +4661180028
  • Vision - Ehnberg Carina , Telenr: 060-182135

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-16


Visa annons som pdf