Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomsavdelning 44 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och våra patienter är i åldrarna 0-18 år. Vi vårdar även barn/ ungdomar med kirurgiska, ortopediska, örn-näsa-hals och barnpsykiska sjukdomstillstånd eller skador. På grund av varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framför allt lärorikt. Det finns alltid möjlighet till hospitering hos oss om du vill ha större bild av hur vi arbetar med våra stora och små patienter samt dess anhöriga.
Vi arbetar med en familjecentrerad vård, sk samvård som innebär att föräldrar är delaktiga i omvårdnaden under hela vårdtiden. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta vårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden.

Vill du arbeta tillsammans med oss i ett positivt och framåtsträvande team?

Vi söker nu undersköterska/specialistundersköterska med inriktning barnsjukvård för vikariatanställning 2019-11-04-2020-08-31.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Barn- och ungdomsavdelning avd 44

Anställning från och med 2019-11-04 till och med 2020-08-31 .

Arbetsuppgifter

Tjänsten kommer att framför allt innebära vak av svårt sjuk patient men kan även komma att omfatta sedvanligt arbete på vårdavdelningen. I huvudsak arbetar man initialt natt men även dag och kväll kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är undersköterska/specialistundersköterska med inriktning barnsjukvård med ett intresse eller nyfikenhet kring barnsjukvård. Meriterande är om du är specialistundersköterska i barn- och ungdomssjukvård och/eller har tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsmedicin. Erfarenhet av skötsel samt handhavande av Tracheostomi samt svårt sjuka barn med tekniska hjälpmedel är meriterande.

Personliga egenskaper som värdesätts högt är flexibilitet, ödmjukhet och ett professionellt bemötande samt förmåga att arbeta självständigt och i team. Vi tror att du är en person som bidrar till arbetsglädje och är lyhörd inför patienter och kollegor.
Övrigt krav för tjänsten är svenska i tal och skrift.

Ta chansen att få arbeta i en sammansvetsad och driftig arbetsgrupp som gör skillnad för våra patienter och dess anhöriga!

Välkommen att skicka in din ansökan!
Vid intervju ska utdrag från polisregister medtas.

Upplysning

  • Enhetschef - Grönblad Johansson Maria , Telenr: 072-4507060
  • Kommunal Västernorrland - Sörholm Inga-Lill , Telenr: +4660181235

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-24


Visa annons som pdf