Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinmottagningen är en mottagning placerad i både Sundsvall och Härnösand. Mottagningen har tre specialiteter, medicinsk mag-tarm, endokrin och reumatologi. Här arbetar läkare, sjuksköterskor, diabetessjuksköterskor, undersköterskor, dietister, sekreterare, administratör och fotvårdsterapeuter.
Vi har en behandlingsenhet där våra patienter får sina behandlingar samt en AK-mottagning som sköter patientens antikoagulationsbehandling.
I Härnösand har vi en mindre mottagning som är bemannad med två sjuksköterskor och en sekreterare där läkare är på plats utifrån behov.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Medicinmottagningen i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Som mottagningssjuksköterska hos oss, så bokar du och kallar patienter men även rådgivning via Tele-Q och 1177 ingår i dina arbetsuppgifter. Att ge infusioner och informera patienter vid till exempel ny insättning av läkemedel är andra arbetsuppgifter du kommer ha hos oss.

Medicinmottagningen är en arbetsplats där vi värnar om varandra. Vi har ett gott samarbete mellan sektionerna och mottagningarna och vi arbetar kontinuerligt med förbättringar. Hos oss har vi alltid patienten i fokus.

På mottagningarna arbetar vi dagtid då de är öppna 07.30-16.30 och du har varannan fredag möjlighet att sluta tidigt. Du har på medicinmottagningen goda utvecklingsmöjligheter, flextid och möjlighet att ta ut friskvårdstimme på arbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom reumatologi samt mottagningsarbete. Du behärskar det svenska språket i tal som skrift. Har du kunskaper i annat språk förutom svenska ses det som meriterande.

Vi söker dig som själv kan strukturera och driva ditt arbete. Du är noggrann och främjar för ett gott samarbete med kollegor. Vi värdesätter även att du bidrar till att utveckla verksamheten genom att komma med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Viberg Kristina , Telenr: +4660181747
  • Vårdförbundet - Holm Eva , Telenr: 060-181745
  • Vårdförbundet - Kraft Sofia , Telenr: 060-182095

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-21


Visa annons som pdf