Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till psykiatrisk mottagning, Härnösand

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-16 .

Arbetsuppgifter

Psykiatriska mottagningen i Härnösand är en specialist psykiatrisk öppenvårdsmottagning som bedömer, utreder och behandlar all form av psykisk ohälsa. Härnösand kommun har cirka 26 000 invånare och ligger i Höga Kusten, en vacker sommarstad. Mottagningen ligger alldeles vi havet vilket bidrar till en god arbetsmiljö.

Hos oss arbetar vi i team som består av läkare, psykologer, kuratorer, sjuksköterskor och medicinska sekreterare.
Vi arbetar med teambaserat behandlingsarbete. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta Tele-Q rådgivning, läkemedelsadministrering, stödsamtal och medicinuppföljningar men även bedömningssamtal.

Vi erbjuder våra anställda en friskvårdstimma per vecka där du kan utnyttja vår eget gym, Energikällan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. Är du vidareutbildning inom psykiatri och/eller har arbetslivserfarenhet inom psykiatrisk öppenvårdsverksamhet är detta meriterande för tjänsten. Har du goda kunskaper i engelska ses detta som meriterande. För denna tjänst är körkort ett krav.

Vi söker dig som är strukturerad då du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du som söker arbetar bra med andra kollegor och har ett flexibel arbetssätt.

Låter detta intressant?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Digas Eva , Telenr: 0611-844 45
  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-05


Visa annons som pdf