Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, och mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder oss av evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl. a ett systemiskt, psykodynamiskt och/eller kognitivt-beteendeterapeutiskt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare så som skola och socialtjänst.

Region Västernorrland söker

Psykolog BUP Utredningsmottagning, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-09 .

Arbetsuppgifter

Som psykolog på Utredningsmottagningen erbjuds du ett varierat och omväxlande arbete där du i första hand arbetar med bred barnpsykiatriska utredningar ofta i komplexa ärenden. Arbetet innefattar även till stor del bedömningar, diagnosticering och behandling av barn och ungdomar med medel till svår psykisk ohälsa. I arbetet ingår också samarbete med andra vårdgivare som arbetar med målgruppen.

Hos oss kommer du att arbeta både enskilt och i team med läkare, kurator, arbetsterapeut, sjukgymnast och logoped. Du kommer ha kontinuerlig handledning och goda möjligheter till vidareutbildning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog, gärna med tidigare erfarenheter av psykiatriskt arbete. Erfarenhet och kunskap om barn och ungdomars utveckling är meriterande.

Som psykolog hos oss behöver du ha ett strukturerat arbetssätt, vara flexibel och självgående samt ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett oöppnat kuvert med utdrag från Polisens belastningsregister, du beställer själv ett utdrag från belastningsregistret via Polisens hemsida.

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Wounder Eva , Telenr: +4660182938
  • Sveriges psykologförbund - Sandström Elinor , Telenr: +4660184994

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-11


Visa annons som pdf