Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

ÅNGE - orten mitt i Sverige.
Här finns närheten till fjällen med möjlighet till fantastisk skidåkning både utför och på längden. Nära möjlighet till jakt och fiske.ishall, ridhus samt badhus för fritidsaktiviteter. För stadsresa så är det 1 timmes resa med tåg till antingen Östersund eller Sundsvall, med flera avgångar dagligen.Till Stockholm så är det en tågresa på 4 timmar. Här finns stor potential till ett prisvärt boende i hus eller lägenhet. Många valmöjligheter mellan privat eller kommunal grundskola. En gymnasieskola med mycket gott betyg. Goda möjligheter till arbete för medföljande partner som till exempel lärare, tandläkare, sjuksköterska med mera.

Kan det här vara rätta platsen för dig/er? Då kan vi ha jobbet för dig/er!

Vi söker 2 st fysioterapeuter till Hälsocentralen Ånge.
Vi har en mycket vacker arbetsmiljö här hos oss och huset är relativt nybyggt, med stor och rymlig gymnastiksal samt en härlig bassäng som patienter kan träna i. Med alla yrkeskategorier arbetar vi tillsammans mycket i team med stresshantering, smärthantering, sjukskrivningsärenden, psykiskt mående med mera. Samt även med slutenvården med uppstart av rehabilitering av cancerpatienter, vi har en onkologsköterska som finns hos oss 2 dagar i veckan och ger nära vård för dessa patienter. Här ligger vi även i startgroparna för ett projekt i samarbete med Livstilscentrum ( tidigare Österåsen ). Det finns även ett gott samarbetsklimat med övriga samarbetspartners i kommunen.

Region Västernorrland söker

Fysioterapeut till Hälsocentralen Ånge

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-02 .

Arbetsuppgifter

Som fysioterapeut hos oss blir dina arbetsuppgifter bl.a att göra en första bedömning på patienter med besvär från främst rörelse-/stödjeapparaten. Arbetet är mycket självständigt och du lägger själv upp din arbetsdag i möjligaste mån.

Möjlighet finns för utbildning och nyttjande av vår ultraljudsteknik.

Kvalifikationer

Vi söker dig/er som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Meriterande är att du/ni har erfarenhet från primärvården med ett eller flera specialområden som exempelvis OMT, OMI, stresshantering eller kroppskännedom samt erfarenhet av datajournalsystem NCS Cross.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi värdesätter att du har ett gott bemötande, är flexibel och noggrann i ditt arbete samt arbetar självständigt och främjar god teamsamverkan.

Vi kommer att intervjua löpande under ansökningstiden.

Välkommen med er ansökan!

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Brun Maud , Telenr: 076-134 11 86
  • Fysioterapeuterna - Haraldsson Elisabeth , Telenr: 060-181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-30


Visa annons som pdf