Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vårdhotellet Skvadern är en vårdnivå integrerad i Länssjukhuset Sundsvall/Härnösand. Verksamheten kan beskrivas som en unik blandning av medicinsk trygghet och hotell. I första hand är hotellets gäster patienter som inte behöver vårdavdelningens medicinska service. Även anhöriga kan i mån av plats bo på hotellet. Inom vårdhotellet bedrivs både hotell- och restaurangverksamhet.

Restarurang Aptit är en del av Skvadern och vi söker nu en ny kock till restaurangen.

Region Västernorrland söker

Kock till Restaurang Aptit, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-12-02 .

Arbetsuppgifter

Restaurangens mål är att erbjuda ett attraktivt utbud av husmanskost, gourmet- och individanpassad mat.
Som kock på restaurang Aptit ansvarar du för både produktion och planering inom områdena catering, konferens, kök och restaurang.

Här är vi ett glatt gäng som är måna om att våra kollegor ska må bra, trivas, och ha roligt på jobbet.
För att du på ett smidigt sätt skall komma in i arbetet erbjuds du hos oss en individanpassad inskolning. Vidare har du en friskvårdstimme i veckan och en fin anläggning där du kan träna som heter Orkopeden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst 5 års erfarenhet av att arbeta i ett restaurangkök. Du som söker har livsmedelsteknisk utbildning eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. För denna tjänst är goda kunskaper i svenska, i både tal som skrift, ett krav.

För att lyckas i rollen så behöver du vara flexibel gällande arbetstider och arbetsuppgifter. Du behöver kunna ta egna beslut då det förekommer ensamarbete. Du som söker är både kreativ och kvalitetsmedveten samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Vill du vara med och utveckla vår verksamheten så är du varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Granlund Frida , Telenr: 070-1916946
  • Kommunal Västernorrland - Sandin Tommy , Telenr: +4660181912

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-30


Visa annons som pdf