Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kardiologavdelningen är profilerad mot hjärtsjukdomar med 35 vårdplatser inklusive hjärtintensivplatser. Vi vårdar patienter med hjärtsjukdomar som kärlkramp, hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmier, postoperativ vård samt övriga patienter som är i behov av hjärtövervakning. De flesta av våra patienter har telemetri- och eller ischemiövervakning. På avdelningen görs hjärtultraljud och arbets-ekg direkt av vår egen BMA.

Vi söker nu en undersköterska till vår verksamhet!
Tjänsten är ett vikariat f om 2019-11-11 t om 2020-03-01.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Kardiologen, Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-11-11 till och med 2020-03-01 .

Arbetsuppgifter

Arbetet som undersköterska på Kardiologavdelningen innebär kvalificerad vård av akut sjuka patienter i ett högt arbetstempo. Arbetet på avdelningen innebär förutom patientomvårdnad mycket provtagning, EKG-tagning, dokumentation och att ta och bedöma vitalparametrar. Vid anställingens början erbjuder vi en individuellt anpassad introduktion såväl som mentorskap på plats. Tjänsten innebär tjänstgöring dag, kväll och helg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har godkänd och fullständig undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård. Arbetserfarenhet av akutsjukvård ser vi som mycket meriterande samt erfarenhet av provtagning (framförallt venprovtagning), vitalparametrar och att handhavande av hjärtövervakning som ett plus. Tjänsten kräver svenska i tal och skrift.

Som person har du ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du har ett strukturerat sinne och är noggrann och kvalitetsmedveten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för att jobba med akut sjuka patienter och i ett högt arbetstempo.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Karlsson Malin , Telenr: +4660182837
  • Enhetschef - Rudberg Johanna , Telenr: +4660181437
  • Kommunal Västernorrland - Berglin Susanne , Telenr: 060-182217

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-27


Visa annons som pdf