Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Kirurgavdelningen är en slutenvårdsavdelning för patienter inom kirurg-, urolog- och ÖNH klinikerna.
Nu söker vi köksbiträde på ett vikariat deltid (50%) f om 2019-11-11 t om 2020-05-11 till avdelningen!

Region Västernorrland söker

Köksbiträde till Kirurgavdelningen, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-11-11 till och med 2020-05-11 .

Arbetsuppgifter

Som köksbiträde på kirurgavdelningen arbetar du med tillagning av frukost, mellanmål och kvällsmål. Du ansvarar för beställning och servering av lunch och middag som levereras från Örnsköldsviks kommun samt för beställning av övriga livsmedel. I rollen ingår även rengöring av kök samt diskning efter måltider. Rollen innebär även ansvar för egenkontroller gällande livsmedel. Du jobbar i nära samarbete med undersköterskor och sjuksköterskor. Tjänsten innebär även till viss del tjänstgöring vid kvinnokliniken.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom restaurang och kök. Viss datorvana krävs då beställningar görs på nätet.
Som person är du serviceinriktad, ansvarsfull och har en förmåga att arbeta självständigt. För att lyckas i rollen krävs det att du har en god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Svensson Måna , Telenr: 070-289 60 78
  • Kommunal Västernorrland - Persson Madeleine , Telenr: 0660-896 50

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-30


Visa annons som pdf