Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Söker du en intressant och utmanande arbetsplats? Vill du vara med och påverka våra framtida satsningar? Då är Region Västernorrland rätt för dig!

Vi söker till Enheten för Vårdsystem en systemförvaltare.

Vårdsystem tillhör Området Hälso-och sjukvård inom regionledningsförvaltningen. Hälso- och sjukvårdsadministrativa verksamheten, där enheten ingår, befinner sig i en mycket spännande fas, med hög förändringstakt och många framtidssatsningar.

Vi arbetar bland annat med systemförvaltning för ett tjugotal vårdsystem, som ingår i förvaltningsobjektet. Förvaltningsorganisationen levererar förvaltningsprodukter till regionens målgrupper, för att möjliggöra en effektiv vårdprocess. Objektet syftar till att stödja hälso-och sjukvården vad gäller t ex vårdadministration, vårddokumentation, hantering av läkemedel och hjälpmedel, beställningar och svar, med mera.

Regionen tillämpar en systemförvaltningsmodell som bygger på pm3 och
systemförvaltaren har ett nära samarbete med förvaltningsledaren inom objektet, verksamhetsföreträdare och övriga förvaltningsobjekt.

Region Västernorrland söker

Systemförvaltare till enheten för vårdsystem

Anställning Allmän visstidsanst från och med 2019-11-01 till och med 2021-08-31 .

Arbetsuppgifter

Du får en mycket viktig roll i vårt arbete att skapa förutsättningar för god vård och som systemförvaltare kommer du tillsammans med förvaltningsledare planera och styra arbetet utifrån fastlagd förvaltningsplan.
I systemförvaltarrollen ingår:
- Tredje linjens support
- Avvikelsehantering
- Genomföra aktiviteter kopplat till förvaltningsplan
- Kvalitetssäkra dokumentation (avtal, drift och installation)
- Samverka med verksamheterna.
- Omvärldsbevakning

Som systemförvaltare kommer du att vara en del i en förändringsresa och ingå i ett team, med stort engagemang där din åsikt spelar roll. Du ska tillsammans med dina kollegor i objektet utveckla en affärsmässig, proaktiv och verksamhetsnära funktion. Den ska bidra till och stödja förvaltningens strategiska inriktning och operativa behov.

Med anledning av kommande FVIS (Framtidens Vårdinformationsstöd), så kan innehållet i uppdraget förändras under anställningen, utifrån att under implementeringsfasen av FVIS, så kommer deltagande i olika delprojekt att ingå för ordinarie medarbetare inom enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller annan utbildning som bedöms relevant för tjänsten. Meriterande är om du har erfarenhet av utvecklings- och förvaltningsarbete ur ett verksamhetsperspektiv och har arbetat med krav- och testarbete. Erfarenhet av systemförvaltning, styrmodellen pm3 och projektledning är meriterande, likaså erfarenhet om offentlig sektor och hälso- och sjukvård.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Det är viktigt att du:
- är strukturerad
- har god analytisk förmåga
- är leveranssäker och har lätt för att fånga upp kärnan i verksamheters behov
- är van vid att arbeta självständigt och kan hantera att det inte alltid finns upptrampade vägar att följa när du ska driva ditt arbete framåt
- är ansvarstagande
- är lyhörd och har god kommunikativ förmåga i tal och skrift

Tjänsten är en Allmän visstidsanställning med start snarast till och med 2021-08-31.
Placeringsort är Sundsvall eller Örnsköldsvik.

Låter detta som en tjänst för dig?

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Vårdförbundet - Pulsford Victoria , Telenr: +4666089505
  • Vision - Kornijenko Gudrun , Telenr: +4661184359
  • Tf verksamhetschef - Lindgren Lena , Telenr: 070-1902579

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-10-22


Visa annons som pdf