Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Matfors belägen centralt ca 20 km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator. Det finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Region Västernorrland söker

Distriktssköterska BVC till Hälsocentralen Matfors

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-02 .

Arbetsuppgifter

Är du en flexibel, erfaren distriktssköterska som vill bli vår nya kollega på Hälsocentralen Matfors?

Hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter för en distriktssköterska på hälsocentral vilket innebär att du har telefonrådgivning samt planerade och akuta mottagningsbesök.samt tjänstgöring på BVC. Du utgör en del i det multiprofessionella teamet där arbetet fördelas i syfte att nyttja rätt använd kompetens för våra patienters bästa.

Gillar du ett varierande arbetssätt där din kompetens tillvaratas är du kanske en i vårt arbetslag inom kort.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/barnsjuksköterska . Har du erfarenhet av arbete i primärvård är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av journalsystem NCS Cross. Eftersom du är en del av ett team kring patienten är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift.

Du är trygg som person och din samarbetsförmåga med kollegor och patienter är avgörande för att du ska trivas och kunna arbeta i rollen. Du är noggrann och har förmågan att planera och prioritera ditt arbete effektivt då du kommer att ha eget ansvarstagande och koordinering. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer.
Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Är du intresserad av att bli en del i vårt team och vill vara med att utveckla vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

_______________________________________________________________________
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.


Upplysning

  • Hälsocentralschef - Olofsson Lillemor , Telenr: +4660149821
  • Vårdförbundet - Söderström Lena , Telenr: +4660149840

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-10


Visa annons som pdf