Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Röntgenmottagningen i Sollefteå söker nu en ST-läkare till sitt team.

Region Västernorrland söker

ST-läkare till Röntgenmottagningen, Sollefteå

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-12-02 till och med 2020-05-31 .

Arbetsuppgifter

Hos oss på Röntgenmottagningen i Sollefteå blir du medlem i ett glatt gäng som består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kanslist.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i denna roll är patientansvar vilket innebär att svara för medicinsk utredning, bedömning och behandling av patienter. Övriga arbetsuppgifter du kommer få utföra är sedvanliga för en radiolog.
På mottagningen utförs undersökningar med MR, CT, ultraljud och konventionell röntgen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som avslutat sin AT-tjänstgöring med godkända betyg. Du som söker behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och som anser att kvaliteten på ditt arbete är viktigt. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga.

Detta är en vikariatsanställning perioden 2019-12-02 - 2020-05-31.

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysning

  • Enhetschef - Sundqvist Eva-Lotta , Telenr: +4662019506
  • Sveriges Läkarförbund - Åström Mats , Telenr: +4662019316

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-15


Visa annons som pdf