Landstingets logo

Nu inför vi en ny roll för dig som sjuksköterska som brinner för kvalitets- och utvecklingsarbete. Vill du bidra till en god vård och omvårdnad på lika villkor och säkerställa flödet och effektivisera processer kring patienter?

Som utvecklingssjuksköterska får du en central roll i att bidra till utvecklingen av både enskilda medarbetares kompetens och verksamheten i stort.

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ortopedi finns på tre orter, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Länsverksamheten bedriver såväl planerad som akut verksamhet, inriktad mot ortopediska skador och sjukdomar. Här ingår även den Ortopedtekniska avdelningen samt Vårdhotellet vid Sundsvalls sjukhus. Länsverksamheten arbetar med en gemensam värdegrund som styrmedel. Vår värdegrund är: "Vi tar ansvar för patienten, verksamheten och varandra, vi hushållar med våra gemensamma resurser, vi arbetar öppet och respektfullt".

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska/Utvecklingssjuksköterska till Ortopeden, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-10-18 .

Arbetsuppgifter

På ortopedavdelning 14 i Sundsvall välkomnas du till en nyckelroll i verksamheten med fokus på kvalitets- och utvecklingsarbete. Som utvecklingssjuksköterska ska du inspirera och leda medarbetare i verksamhetsutveckling. Du stödjer och ger medarbetarna förutsättningar att ta eget ansvar för och höja sin kompetens i yrkesrollen och för verksamhetsutveckling. Du initierar, driver och följer upp kvalitets- och utvecklingsarbeten av personalen med patienten i fokus.

I uppdraget ingår att på ett övergripande plan främja utveckling och användning av evidensbaserad vård och omvårdnad. Du håller dig à jour med vårdvetenskap och arbetar med omvärldsbevakning. I arbetet kommer du att upprätta instruktioner och rutiner samt formulera projektplaner, handlingsplaner och mål.

Vi erbjuder dig:
. En nyckelroll med fokus på kvalitets- och utvecklingsarbete i kombination med klinisk tid.
. Möjlighet att bidra till att säkra patientens behov av god vård.
. Möjlighet att bidra till både medarbetares individuella kompetensutveckling och verksamhetens utveckling.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning. Du får hos oss en friskvårdstimme i veckan som du till exempel kan spendera på Orkopeden, en fin anläggning i nära anslutning till avdelningen där du arbetar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med flerårig klinisk erfarenhet inom sjuksköterskeyrket. Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. Meriterande för tjänsten är erfarenhet av ortopedisk slutenvård och att leda projekt eller förbättringsarbeten. Har du utbildning inom projektledning ses det som en merit.

För att lyckas i rollen bör du vara en trygg och stabil person med god självinsikt. Du strukturerar och driver själv ditt arbete samtidigt som arbetar bra med andra kollegor. För denna tjänst behöver du ha en god pedagogisk insikt.

Du anställs hos oss som sjuksköterska på heltid med ett tidsbegränsat förordnande som utvecklingssjuksköterska på två år. Uppdraget som utvecklingssjuksköterska är på 25% och övrig tid arbetar du kliniskt ute i verksamheten.

Intervjuer sker löpande så vill du vara med och utveckla vår verksamhet tag chansen och sök redan idag!

Upplysning

  • Enhetschef - Munter Camilla , Telenr: 0701912868/060135295
  • Vårdförbundet - Söderlund Marie , Telenr: 060-181114

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-11-03


Visa annons som pdf