Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Rättspsykiatriska regionkliniken är idag en av landets största kliniker för vård av patienter enligt lagen om rättspsykiatrisk vård (LRV). Vi har också uppdrag att vårda särskilt vårdkrävande patienter enligt lagen om psykiatrisk tvångsvård (LPT). Kliniken har idag 101 vårdplatser, uppdelade på 8 avdelningar.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, självständigt och ansvarsfullt arbete där du får patientkontakt och tillfälle att träffa många nya arbetskamrater. Hos oss kan du trivas och utvecklas. Vi använder oss av så kallat tvättstugeschema där vi erbjuder goda möjligheter för personalen att själva påverkar arbetstiderna. Vi söker nu sjuksköterskor som är intresserad av att arbeta med rättspsykiatrisk omvårdnad.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Rättspsykiatriska kliniken avd. 97

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-20 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du har ett stort intresse för människor och att du har tålamod och förmåga att sätta dig in i andra människors situation. Vi förutsätter att du har ett professionellt bemötande till patienter, närstående och medarbetare.

Inom RPK arbetar vi med kontaktmannaskap där sjuksköterskan har ett övergripande omvårdnadsansvar. Du deltar i planering, utvärdering och genomförande av omvårdnadsåtgärder samt arbeta med läkemedelsadministration, riskbedömningar, vårdplaneringar och funktionsbedömningar. På avdelningen arbetar vi i multiprofessionellt team bestående av sjuksköterskor samt skötare. Du arbetar med avdelningens dagliga verksamhet samt är en del av en hälsofrämjande miljöterapi. I arbetsuppgifterna ingår även att vara delaktig i vårdinsatser såsom kognitiva samtal, aktiviteter, ronder, journalföring med mera.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning i psykiatri samt tidigare arbetslivserfarenhet inom området.

Du talar och skriver svenska obehindrat. Vi ser flerspråkighet som en merit.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.och du har en personlig mognad. Är trygg, stabil och har självinsikt. Skiljer på det personliga och professionella. Förhåller sig på ett sätt som är anpassat till situationen. Du arbetar självgående där du tar ansvar för din uppgift. Det är viktigt för oss att du trivs med att samarbeta och du. arbetar bra med andra kollegor. Relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Rättspsykiatriska regionkliniken i Sundsvall tillämpar registerkontroll samt drogtest innan beslut om anställning.

Varmt välkommen till oss!

Upplysning

  • Enhetschef - Enheim Glenn , Telenr: +4660180795
  • Vårdförbundet - Bergström Christopher , Telenr: +4660180700

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-15


Visa annons som pdf