Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Folktandvården i Örnsköldsvik bildar tillsammans med klinikerna i Domsjö och Bredbyn ett verksamhetsområde som präglas av gott samarbete på och mellan arbetsplatserna i ett positivt och inspirerande arbetsklimat. På kliniken arbetar totalt 30 medarbetare, varav 6 tandläkare och 7 tandhygienister. Örnsköldsvik ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-06 .

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandsköterska som vill ansluta sig till vårt härliga gäng på kliniken i Örnsköldsvik. Vi kan erbjuda dig varierande arbetsuppgifter där du får arbeta med både barn och vuxna. Vi arbetar med teamtandvård där din roll är att assistera tandhygienist och tandläkare. Du utför även sterilarbete. Det finns goda utvecklingsmöjligheter hos oss inom Folktandvården och vi arbetar med väl förankrade värdegrunder. Vi är en klinik som arbetar aktivit med kvalitetsarbete i kvalitetsutvecklingsverktyget KAIZEN.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning och som behärskar det svenska språket i tal och skrift. För att passa i rollen behöver du vara flexibel och ha lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Vi ser även att du är lugn, stabil och samarbetar bra med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Hos oss blir Du en värdefull medarbetare!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande så inkom med din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Lindberg Åsa , Telenr: 073-2705705
  • Vision - Koghuashvili Natia , Telenr: 073-895 10 89

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-09


Visa annons som pdf