Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Sollefteå sjukhus är ett sjukhus med 3 vårdavdelningar med inriktning kirurgi/ortopedi, kardiologi/medicin och akut stroke/medicin.

Fysioterapimottagningen tillhör länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering och bildar en enhet tillsammans med övriga rehabiliterande yrkesgrupper. Inom enheten finns 8 fysioterapeuter/sjukgymnaster, 6 arbetsterapeuter, 3 kuratorer och 2 logopeder.

I fysioterapins uppdrag ingår arbete på vårdavdelningar, dagrehabilitering samt mottagningsverksamhet enskilt och i grupp. Vi planerar att starta upp ett team för rehabilitering i hemmet för strokepatienter.

Region Västernorrland söker

Fysioterapeut/sjukgymnast till Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete där mentorskap, fortbildning och handledning av erfaren fysioterapeut är en självklar del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut /sjukgymnast. Du som söker har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningen gäller en tillsvidaretjänst, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Westerbring Susanne , Telenr: +4662019165
  • Fysioterapeuterna - Ullman Sofia , Telenr: 0620-193 35

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-08


Visa annons som pdf