Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Inom Länsverksamhet Kirurgi, urologi och ÖNH är vi ca 320 medarbetare. Nu söker vi en sjuksköterska till vårt sammansvetsade arbetslag på öronmottagningen i Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Öronmottagningen, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-03 .

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på öronmottagningen i Sundsvall kommer du att arbeta med mottagningsarbete vilket innebär att du assisterar vid olika typer av undersökningar, ansvarar för telefonrådgivning samt för journaldokumentation och bokning av patienter. På öronmottagningen är vi åtta medarbetare som arbetar, fördelat på sju sjuksköterskor och en undersköterska.

Vi arbetar aktivt med utvecklingsarbete och det finns möjlighet till fördjupning inom något ansvarsområde.
Hos oss på mottagningen arbetar du både i team och självständigt. Tillsammans med dina arbetskollegor fördelar ni arbetet i teamet och verkar för ett positivt klimat på arbetsplatsen.

När du börjar hos oss erbjuder vi dig en individanpassad inskolning. Genom våra utredningar inom till exempel yrsel och allergi, har du goda möjligheter att utvecklas vidare hos oss. På öronmottagningen i Sundsvall arbetar vi dagtid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda kunskaper i det svenska språket. Är du flerspråkig är det meriterande för tjänsten.

Har du erfarenhet av mottagningsarbete samt några år arbetslivserfarenhet inom yrkesrollen är det meriterande för tjänsten. Meriterande är även om du har erfarenhet av telefonrådgivning samt vana av arbete i Systeam Cross.

Du som söker är en initiativtagande person som har förmågan att själv strukturera och driva ditt arbete. För att lyckas i rollen ser vi gärna att du är en lugn och stabil person.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Almroth Marie , Telenr: +4660145057
  • Vårdförbundet - Gren Jessica , Telenr: +4660183834

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-09


Visa annons som pdf