Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Härnösand ligger i natursköna Höga Kusten nära hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde tillsammans med tre andra kliniker Kramfors, Sollefteå och Höga Kusten. Vår arbetsplats präglas av ett gott samarbete och positivt klimat med ca 30 medarbetare. Vi arbetar i fräscha lokaler vid Närvården i Härnösand.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården, Härnösand

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-12-31 .

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera tandläkare, arbete i steril och reception.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du tar initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du har även lätt för dig att anpassa dig till ändrade omständigheter.
Det är viktigt för oss att ge godservice till våra patienter och du som söker har ett gott bemötande med en hög service till dina patienter. Du trivs med att samarbeta och du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt.

Hos oss blir du en värdefull medarbetare.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster


Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Vision - Karlsson Caroline , Telenr: +4661184750
  • Enhetschef - Bergquist Anna , Telenr: 073-2751915

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-08


Visa annons som pdf