Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Nu söker vi sjuksköterskor till kirurg-, urolog- och öron näsa hals-klinikens vårdavdelningar i Sundsvall. Vi erbjuder kombitjänstgöring mellan kirurgens akutvårdsavdelning Kava och avdelning 15A samt avdelning 15B där upplägg kan diskuteras vid anställning. På kliniken bedriver vi en akut och elektiv vård dygnet runt.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterskor till kirurgens avdelningar i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-03 .

Arbetsuppgifter

I rollen som sjuksköterska på kirurgkliniken arbetar du med omvårdnad och övervakning av verksamhetens patienter. Du medverkar vid olika undersökningar och arbetar med preoperativa förberedelser, såromläggningar och postoperativ vård. Vårt mål är att alltid utgå från patientens behov och vi strävar efter ett patientnära teamarbete där arbetsuppgifterna är integrerade och medarbetarna kompletterar varandra. Vi erbjuder ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att få möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete.

När du börjar hos oss får du en individanpassad inskolning som bidrar till att du får en bredd i din roll som sjuksköterska på kirurgisk vårdavdelning. Vi använder oss av en arbetstidsmodell kopplat till ett poängsystem som ger ledig tid kopplad till andel obekväm arbetstid. Du arbetar två helger av fem och när du känner dig trygg i rollen förväntas du arbeta i rotationstjänstgöring. Schemat läggs efter önskemodell tillsammans i arbetsgruppen. Verksamheten använder sig av kompetenstrappa för sjuksköterska vilket bidrar till att säkra, behålla och utveckla våra kompetenser.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har goda kunskaper i svenska språket och är van att hantera olika IT-system. Det är meriterande om du har erfarenhet av kirurgisk sjukvård.

Som person är du strukturerad och har förmågan att prioritera. Vi ser gärna att du är stresstålig, noggrann och trygg samt ser till patienterna utifrån deras olika behov. Det är viktigt att du har ett professionellt förhållningssätt gentemot såväl patienter som anhöriga. Vi vill att du precis som vi, värdesätter ett arbete som präglas av eget ansvar, delaktighet och gott samarbete.

Denna tjänst är en resursanställning vilket innebär en tillsvidareanställning inom förvaltningen men med en tillfällig placering på kirurgkliniken.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Steen David , Telenr: +4660181392
  • Vårdförbundet - Söderlund Marie , Telenr: 060-181114

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-02-27


Visa annons som pdf