Nykvarns kommun är en liten och dynamisk kommun med goda kommunikationer både mot Eskilstuna/Strängnäs och Stockholm samt närhet till naturen. Antalet invånare ökar och därmed också kravet på kommunal service. All kommunal verksamhet är samlad i en enda förvaltning med kommunstyrelsen som anställningsmyndighet. Totalt antal anställda uppgår till ca 700 personer.

Björkestaskolan är en F-6 skola med härliga elever och en kompetent personalgrupp.
Visionen är att Nykvarns förskolor och skolor ska vara Sveriges bästa 2025. Sveriges bästa skola i Nykvarn, är en kraftfull satsning som ska skapa förutsättningar för goda resultat både för individen så som verksamheterna. Vi har goda förutsättningar att gemensamt lyckas genom ett nära samarbete verksamheter emellan och en god kommunikation.

Skolan arbetar aktivt för att elever och personal ska må så bra som möjligt och känna sig trygga med skolans värderingar. Vi sätter kunskap, trygghet och trivsel i främsta rummet.

Nykvarns kommun söker

Lärare till åk 4-6

(ref.nr 12:2019:19)

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är grundskollärare med erfarenhet i åldrarna 1-6. Du har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vi vill att du har detta synsätt på ditt arbete.God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Vi ställer höga krav på tydligt ledarskap, ansvarstagande och flexibilitet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har vana att anpassa undervisningen för elever som behöver en tydliggörande pedagogik och att du har förmåga att tänka utanför ramarna. Elevernas förutsättningar och behov styr insatserna. Det gör att du behöver ha god förmåga att, enskilt och i grupp, anpassa undervisningen för de elever som du ansvarar för. Du har god förmåga att samarbeta och ser till helheten utifrån elevens perspektiv.

Vi vill att du har lärarexamen, är legitimerad och är behörig att arbeta upp till åk 6 i flera ämnen. Vi ser gärna att du har ökat din kompetens inom specialpedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För mer information, ring:

  • Brauer, Maria, Rektor. Telenr: 08-55501301
  • Johansson, Malin, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501318
  • Birgitta Wirf, Lärarförbundet, Facklig företrädare. Telenr: 08-55501302
  • Kerstin Lidström, LR, Facklig företrädare. Telenr: 08-55501313

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med 2019-08-13.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-05-29


Visa annons som pdf