PVÄB03:2018:4

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Djuröhemmet söker vi flera

Undersköterskor/vårdbiträden

med intresse för äldreomsorg och som vill arbeta vid behov

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag.

Din roll innebär att du tillsammans med ordinarie personal ansvarar för att våra boende får all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi söker dig som brinner för att arbeta med människor inom äldreomsorg och att ge service i alla lägen. Undersköterskeutbildning och tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen är meriterande, men inget krav. Du behöver kunna tala och förstå, men även skriva och läsa svenska bra eftersom kommunikationen med våra boende är viktig, och dokumentation i datajournal är ett krav. Du bör ha körkort, på helgerna är det svårt att ta sig till jobbet i tid med buss.

Som person är du positiv, kreativ och flexibel, du ser alltid utmaningar som en möjlighet och har lätt att ta tag i saker. Du sätter alltid de boende i fokus, du har ett respektfullt bemötande, både inför boende, anhöriga och personal och inser hur viktigt ett gott samarbete och ett gott bemötande är för helhetsupplevelsen hos våra boende. Självklart har du också en stor ansvarskänsla och lämnar inget åt slumpen. Vi arbetar utifrån en värdegrund där Närvaro är viktigt, vi ser och lyssnar på människor vi möter.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på tre olika småenheter, Storskärs service- och vårdboende 21 pl. Lillskärs vårdboende,12 pl. Kobbens demensboende med 8 platser samt en dagverksamhet. Vår omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, 22 km från Gustavsberg.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningarna avser visstidsanställningar vid behov med timlön och med tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Catarina Johansson tf Enhetschef, 08-574 409 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.