PVGS06:2018:7

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Viks skola söker vi en

Lärare i årskurs 6

Välkommen till vår skola! Vik skola ligger i ett vackert område nära skog och hav. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Våra gemensamma konferenser bygger på kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Kommande läsår och tre år framåt kommer vi att delta i ett forskningsprogram om inkluderande lärmiljöer vilket kommer att vara det centrala fokusområdet. Nu söker vi en behörig lärare till årskurs 6!

Rollen som lärare i åk 6 innebär att du i nära samarbete med arbetslaget, flera lärare och resurspersoner, ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten i klassen.

Vi söker dig som är behörig lärare åk 4-6. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är en stor tillgång om du har kompetens eller erfarenhet av ett eller flera kulturämnen. Du är van vid att ta ansvar och du är en god förebild för barn, föräldrar och kollegor. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med andra och kan fokusera på ditt uppdrag.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Viks skola är en kommunal f-6 skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Vi har 580 elever och ca 90 medarbetare. Viks skola är organiserad i arbetslag och består av 6 fritidshemsavdelningar samt klubbverksamhet för de äldre eleverna. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten. Du kan läsa mer om skolan på vår hemsida.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2018. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Moring, bitr. rektor, 08-570 477 04 eller Victoria Ekman, rektor, 08-570 477 03 eller. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.