KUSASK:2018:6

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till avdelningen för styrning och kvalitet söker vi en

Administrativ koordinator

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. I utbildningskontoret ingår all personal och ledning med ansvar för allt som rör utbildningsverksamheten. Detta ställer krav på ett välfungerande samspel mellan organisationens olika delar och processer.

Rollen som administrativ koordinator innebär samordning och till viss del ledning av arbetsflöden och mindre projekt. Du utgör en samlad stödfunktion för kontorsledning, avdelningschefer och flera enhetschefer i frågor som rör dokumenthantering, ekonomi- och personaladministration. Det innebär bland annat bevakning av utbildningsnämndens dokumenthanteringsplan och GDPR förteckningar, självständigt löpande ekonomiadministrativa uppgifter av praktisk karaktär, deltagande i den löpande ekonomiska uppföljningen, upprättande av statistik och fakturahantering. Du kommer även vara webbredaktör för utbildningsområdet där du leder och samordnar arbetet med att se till att webbplatsen fungerar och uppfyller de behov användarna har samt att informationen som publiceras är aktuell, relevant och korrekt. Arbetet innebär mycket kontakt och samarbete med övriga medarbetare både i den egna avdelningen och på andra avdelningar och enheter.

Vi söker dig som har enligt arbetsgivaren lämplig erfarenhet och eftergymnasial utbildning. Du har erfarenhet från arbete inom personal- och ekonomiadministration och är van att stötta chefer eller enheter inom området. Du har även erfarenhet av att arbeta serviceinriktat. Vi ser gärna att du har arbetat med utveckling av digitala administrativa processer med fokus på att tillgodose verksamheters behov. Du har god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt har goda kunskaper i Officepaketet. Om du har erfarenhet från arbete inom offentlig sektor och/eller utbildningsverksamhet så är det meriterande.

Som person är du strukturerad och planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är även kvalitetsmedveten och noggrann. Vidare är du självgående i ditt arbete och är serviceinriktad. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du samarbetar bra med andra människor och har förmåga att kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Värmdö kommun förenklar vardagen i alla skeden av livet genom att tänka digitalt först. Vi prioriterar den digitala förnyelsen för att möta förväntningar i ett alltmer digitaliserat samhälle. Digital kompetens är därför ett viktigt krav i våra rekryteringar.

Inom utbildningskontoret arbetar ca 1300 personal inom förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grundsärskola, fritidshem och gymnasium. I avdelningen för styrning och kvalitet finns alla funktioner som jobbar med utbildning i central förvaltning samlade. Avdelningens uppdrag omfattar central myndighetsutövning inom utbildningsområdet, prognos och behovsbedömningar, samt lednings- och verksamhetsstöd till de kommunala verksamheterna. Avdelningen arbetar för att erbjuda bästa möjliga service, kunskap och kompetens och med effektiva arbetssätt och processer.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 17 juli 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Anna Boman, avdelningschef, tfn 08-57047606. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.