SOTTD:2018:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Tekniska driftavdelningen söker vi en

Drifttekniker inom VA

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi en drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, tryckstegrings- och pumpstationer. Arbetet omfattar allt ifrån små rutinärenden till arbete med utveckling och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion.

Stor tyngd kommer att ligga på uppföljning av egenkontrollarbetet för anläggningarna och vi ser gärna att du har ett bra ordningssinne och du ska vara noggrann med dokumentation och rapportering. Tillsammans med övrig driftpersonal jobbar ni för att den dagliga driften sköts enligt gällande lagar och föreskrifter.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där beredskap ingår, vilket innebär att du har ansvar för anläggningarna efter kontorstid.

Vi söker dig som har utbildning inom driftteknik, underhållsteknik eller processteknik. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har datorvana och erfarenhet från att jobba med Excel. Giltigt B-körkort är ett krav.

Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt på hur du är som person. Vi ser gärna att du är teknikintresserad, att du trivs och stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är noggrann, engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du ska tycka om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnad- och tillväxtsektorn består av drygt fyrtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution samt kommunal gatu- och parkverksamhet. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu känner att vi har behov av förstärkning inom enheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 27 augusti 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mikael Nilsson, gruppchef för anläggningar, 08-570 474 06.Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.