OVSVOA:2018:2

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Vård- och omsorgsavdelningen söker vi en

Enhetschef

till uppstart av det kommunala HSL-teamet

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra brukare. Du är som chef är med och sätter din egen prägel redan vid uppstarten av verksamheten. Verksamheten kommer bestå av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. HSL-teamet kommer ha upptagningsområde runt hela Värmdö kommun och kommer bl.a. innefatta två kommunala äldreboenden, åtta stycken gruppboenden inom LSS, daglig verksamhet LSS och dagverksamhet, SoL.

I rollen som enhetschef ingår du i Vård och omsorgsavdelningens ledningsgrupp tillsammans med avdelningens övriga enhetschefer. Du arbetar även nära Värmdö kommuns MAS. I ditt ansvarsområde som enhetschef för Värmdö kommuns HSL-team ingår uppgifter som:

-         Personalansvar

-         Budgetansvar

-         Systematiskt kvalitetsarbete

-         Kundkontakter

-         Rekrytering

-         HSL-ansvar

I din roll som enhetschef ingår även att utveckla samt leda verksamheten utifrån de mål och visioner som är uppsatta.

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska eller har liknade akademisk utbildning. Vi ser att du har lång erfarenhet av ledarskap, samt har erfarenhet inom SoL och LSS. Du är strukturerad och tydlig och eftersträvar en verksamhet där kunden sätts i fokus. Du har god förmåga att samarbeta och skapa ett positivt arbetsklimat och har intresse för utvecklingsarbete/kvalitetsarbete i samverkan med personalgruppen. Vi ser även att du har förmåga och intresse att hantera ekonomi och verksamhet i ett helhetsperspektiv samt kan arbeta utifrån fastställda mål, riktlinjer och tilldelad budget. Vidare ser vi att du är lyhörd och har god IT-vana. Giltigt B-körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Du är serviceintresserad och har förmåga att arbeta självständigt och i grupp.

Värmdö kommuns kommunala HSL-team kommer täcka hela Värmdö kommun. Vi utför HSL-insatser dag, kväll och natt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuellt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 september 2018. Urval och intervjuer sker löpande, så vi rekommenderar att du registrerar din ansökan så snart som möjligt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gabriella Rodling på tel. 070-168 52 41. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.