IFOSS:2018:12

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till IFO Stöd och insatser behöver vi en

Sjuksköterska

till boende och dagliga verksamheter

LSS-hälsan i Värmdö består av sjukgymnast, arbetsterapeut, sjuksköterska och arbetsledare. Teamet ansvarar för den basala hemsjukvården och habiliteringen för personer som bor på LSS-boende och i deras dagliga verksamhet. Hos oss får du arbeta med att göra vardagen bättre för våra brukare. LSS-hälsan ligger under IFO stöd och insatser som är en del av Omsorgs- och välfärdssektorn i Värmdö kommun.

Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med glada och trevliga arbetskamrater. Vi månar om teamsamarbetet där alla har sin del för att säkerställa en patientsäker vård.

I rollen som sjuksköterska har du ansvaret för den basala hemsjukvården hos patienter på LSS-boenden och i deras dagliga verksamhet. Du ansvarar för delegering, bedömning, dokumentation, kontakt med anhöriga, läkare samt handledning av personal.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du ska kunna arbeta självständigt, handleda personal och arbeta i team. Du ska kunna tala och förstå svenska bra och även kunna uttrycka dig i skrift. Som person är du ansvarstagande och flexibel samt har ett genuint intresse för människor. Vi förväntar oss att du är bra på att bygga relationer och skapa kontakt och föra en nära dialog med övriga i organisationen. Erfarenhet av målgruppen är en fördel, men inget krav. Körkort B är ett krav.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Ev. 6 månaders provtjänstgöring kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 14 oktober 2018.

Vill du veta mer kontakta Päivi Suomivirta enhetschef, 08-570 483 27. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi har gjort vårt val av annonseringskanaler och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.