PVÄB03:2018:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Djuröhemmet söker vi flera

Undersköterskor/vårdbiträden

Välkommen till Djuröhemmet, ett kommunalt särskilt boende för äldre som ligger i vacker natur med skärgården runt knuten.

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att göra vardagen bättre för våra äldre medborgare. Du kommer till en verksamhet som bygger på respekt för människors självbestämmande och integritet och får hjälpa våra boende till frihet i deras vardag.

Vi söker nu flera undersköterskor och vårdbiträden, som tillsvidare-, vikariats- samt timanställning.

Under 2019 kommer Djuröhemmets utbyggnationer tas i bruk och vår verksamhet utökas med 16 platser och en demensdagvård med 8 platser. Vårt behov av vårdpersonal som undersköterskor och vårdbiträden kommer därför att öka, varför det finns goda möjligheter att efter vikariatsanställning få tillsvidareanställning.

I rollen som undersköterska eller vårdbiträde kommer du tillsammans med dina kollegor se till att våra boende får all den vård och omsorg som gör deras vardag trygg, säker och meningsfull.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt dig med tidigare erfarenhet av arbete inom vård och omsorg för äldre. Du tycker om att arbeta med människor inom äldreomsorg och att ge service i alla lägen. Du är van att arbeta vid dator har och har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift eftersom kommunikationen med våra boende är viktig. Tidigare erfarenhet av arbete inom äldreomsorg samt dokumentation i datajournaler är meriterande.

Vi arbetar utifrån en värdegrund där Närvaro är viktigt, vi ser och lyssnar på människor vi möter. Vi behöver dig som är du positiv, kreativ och flexibel. Självklart har du också en stor ansvarskänsla och lämnar inget åt slumpen. Du kan vända utmaningar till möjligheter och har lätt att ta tag i saker. Du sätter de boende i fokus, du har ett respektfullt bemötande inför boende, anhöriga och personal samt inser hur viktigt ett gott samarbete och gott bemötande är för helhetsupplevelsen hos våra boende.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Djuröhemmet är ett litet äldreboende med sammanlagt 41 lägenheter fördelade på tre olika småenheter Storskärs vårdboende 21 platser, Lillskärs vårdboende med 12 platser och Kobbens demensboende med 8 platser. Det finns även en dagverksamhet. Under 2018 har en utbyggnad av verksamheten påbörjats och vi kommer under 2019 starta upp fler enheter inom Djuröhemmet. Vår omvårdnad på Djuröhemmet utgår ifrån de boendes vanor och behov och vi arbetar med kontaktmannaskap. Djuröhemmets äldreboende ligger ute på Djurö, dit du enkelt åker från Slussen med buss 434.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningens omfattning kan vara hel- eller deltid under dag- eller kväll och är tillsvidare-, vikariats- eller timanställning. Tillträde sker så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 30 september 2018.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Catarina Johansson, enhetschef, 08-574 409 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.