UAPERS:2017:5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Personalavdelningen, HR-enheten söker vi

HR-konsult

Värmdö kommuns personalavdelning eftersträvar ständig utveckling och vi söker nu nya kollegor som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla Värmdö till en attraktiv kommun och förebild inom personalfrågor.

Hos oss får du ett självständigt uppdrag med möjlighet att fortsätta växa och utvecklas. Du blir en del av en grupp med drivna kollegor där vi hjälper varandra att lyckas med våra uppdrag och inser vikten av att dela kunskaper och erfarenheter med varandra.

Du blir en nyckelspelare i personalavdelningens uppdrag att utveckla och tillhandahålla professionellt stöd och sakkunnig rådgivning i strategiska och operativa personalfrågor till Värmdö kommuns chefer. Personalavdelningen är en central funktion placerad i kommunhusets moderna flexkontor och består av två enheter, HR-enheten samt PA-enheten. HR-enheten är chefernas konsultativa stöd och driver frågor inom områdena arbetsmiljö, lönebildning, lagar och avtal, hälsa och rehabilitering, kompetensförsörjning och rekrytering samt ledarutveckling.

I din roll som HR-konsult får du möjligheten till ett brett och omfattande uppdrag inom våra olika verksamheter. Du kommer att arbeta med verksamhetsnära personalfrågor och stödja kommunens chefer i deras verksamhets-, personal- och arbetsgivaransvar. Grunden för vårt konsultativa förhållningssätt är att var och en tar ett tydligt ansvar för sitt eget verksamhetsområde samtidigt som vi ständigt ser till helheten och hjälper varandra vid behov.

Utöver det verksamhetsnära chefsstödet kommer du även att ha ett övergripande ansvar för området lagar och avtal. Inom ditt område blir du ett internt stöd för dina kollegor och får också ansvar för processutveckling och samordning inom området. Tjänsten innebär också att du samordnar och driver de årliga övertalighetsprocesserna.

Vi söker dig som har examen från personalvetarprogrammet eller annan utbildning som vi bedömer är likvärdig. Du har erfarenhet och kompetens inom flera olika delar av personalområdet. Du har fördjupade kunskaper inom området lagar och avtal samt att du har erfarenhet av att driva övertalighetsprocesser. Vi ser gärna att du har erfarenhet från olika branscher och verksamheter och det är meriterande om du har erfarenhet från kommunal verksamhet och dess avtalsområden.

Du är utåtriktad och diplomatisk med ett tydligt arbetsgivarperspektiv. Resultatinriktning, ansvarstagande och samarbetsförmåga kännetecknar dig som person. Du har en stark känsla för service och är en skicklig kommunikatör, såväl muntligt som skriftligt. Vi förutsätter att du har goda IT-kunskaper och intresse för teknikens möjligheter.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 21 juni 2017.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Seija Snaula Söderqvist, HR-chef, personalavdelningen, 08-570 481 39. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.