SBK:2019:2

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till VA- och renhållningsavdelningen söker vi en

Vatten- och avloppskoordinator

Att jobba i Värmdö kommun innebär det bästa av två världar – den naturnära småstadskänslan, bara ett stenkast från storstadspulsen.

I rollen som koordinator ingår bland annat att du stöder och underlättar arbetet för avdelningens projektledare och utredare i deras dagliga uppgifter. Du blir en viktig kugge i vårt interna kvalitetsarbete. Du kommer att ge råd och anvisningar till privatpersoner, konsulter, entreprenörer och andra myndigheter gällande vatten och avloppsfrågor. Du ansvarar för hantering av kommunens ledningsrättsansökningar. Du medverkar i utredningar kopplade till vatten och avlopp. Du hanterar bygglovsansökningar i utbyggnadsprojekten och inkomna ärenden av olika slag kopplade till verksamheten. Rollen som koordinator kan utvecklas och du kommer att kunna påverka dess inriktning. Du kommer att arbeta i nära samarbete med projektledare, utredare och övriga inom avdelningen.

Vi söker dig som har en gymnasieutbildning samt har erfarenhet som kan komma väl till pass för nämnda uppgifter. Högskoleexamen i naturvetenskap, statsvetenskap eller samhällsbyggnad är meriterande. Vi ser gärna att du är intresserad av vatten-, avlopps- och dagvattenfrågor. Det är även meriterande om du har kunskap i miljöbalken, vattentjänstlagen samt har erfarenhet av kommunalt arbete. Du behöver även ha god datorvana och goda kunskaper i Officepaketet.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ, saklig och serviceinriktad. Du är lösningsorienterad, strukturerad och du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Du tycker om att arbeta med förbättringsarbete och tar initiativ för att utveckla verksamheten samt medverkar i att utveckla ett nära samarbete med kommunens olika verksamheter.

VA- och renhållningsavdelningen består av 15 personer och ingår i Samhällsbyggnadskontoret. VA-enheten jobbar med utbyggnad av kommunalt vatten och avlopp till våra fritidshusområden som i snabb takt omvandlas till permanentbostäder. För att kunna bygga ut behövs utredningar, tillstånd och avtal samt samarbete och upphandling av externa entreprenörer som är en stor del av våra intressanta arbetsuppgifter. Vi jobbar även med kontroll och utveckling av våra egna avloppsreningsverk och dricksvattenverk.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Baggström, Va-utredningsingenjör, 08- 570 471 60 eller Majken Elfström, VA- och renhållningschef, 08- 570 481 28. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

________________________________________________________________________

Behöver du hjälp när du ska registrera din ansökan? Kontakta vår support på telefon 08–570 482 37. Du når oss också via e-post support.rekrytering@varmdo.se.