Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicin avdelning 2 i Örnsköldsvik, är en medicinavdelning med inriktning mot hematologi njursjukdomar samt internmedicin.

Nu söker vi tre sjuksköterskor till avdelningen!

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Medicin 2, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-03 .

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss på avdelning 2 kommer dina arbetsuppgifter att bestå av dagligt omhändertagande av hematologiska och allmänmedicinska och njursjuka patienter. Du kommer att hantera läkemedel (tabletter, injektioner, infusioner), arbeta med omvårdnad, riskbedömningar, utredningar och uppföljningar. Du kommer även att arbeta med nutrition & aktivitet. Vi utför transfusioner (blod, trombocyter & plasma), genomför provtagningar av blod och hanterar centrala och perifera infarter vi har även PD patienter. Hos oss är de viktigt med en personcentrerad vård med patienten i fokus och det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan våra olika kompetenser i gruppen. För att optimera patienternas behandling och rehabilitering genomför vi teamrond en gång/vecka med en rad olika professioner.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Dina personlig kompetenser är viktiga för oss, vi ser att du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Du är lugn i stressiga situationer och kan fokusera på rätt saker i dessa stunder. Du är positiv och följer verksamhetens beslut och riktlinjer och har lätt för att planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt och håller dig inom givna tidsramarar. Krav för tjänsten är svenska i tal och skrift. Vi kan erbjuda önskeschema och helgarbetearbete 2/5 samt kompetenstrappa för sjuksköterskor. Möjligheten ges att även studera hematologi via Umeå Universitet, 15hp distanskurs.

Välkommen med din ansökan,
I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, så ansök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Helena , Telenr:
  • Vårdförbundet - Asplund Victoria , Telenr: 073-2710282

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-01-13


Visa annons som pdf