Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Vi är ca 35 medarbetare på vår intensivvårdsavdelning. Vi har en öppen och trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier. Vi arbetar i team runt den svårt sjuka patienten, där alla har en viktig uppgift att fylla. Varje dag är en annan dag där vi möter nya utmaningar. Intensivvården är i ständig utveckling och vi är pigga på att ta till oss de nya rönen och den nya tekniken. Vår avdelning har 5 intensivvårdsplatser och 2 hjärtintensivvårdsplatser.

Region Västernorrland söker

Intensivvårdssjuksköterska till IVA, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-07 .

Arbetsuppgifter

Hos oss ansvarar du för en till två svårt sjuka patienter i behov av intensivvård. Med stöd av undersköterskor, andra sjuksköterskor och ansvarig narkosläkare ger vi patienterna en god och säker vård. Vi har Philips övervakningsutrustning, nya Servo-U ventilatorer och så använder vi Prisma vid dialys. Vårt journalsystem är NCS Vårdportal, men vi är på väg in i ett nytt vårdsystem. Tillsammans med fyra andra regioner står vi inför en intressant och utmanande tid med införandet av FVIS=Framtidens vårdinformationsstöd.

Här arbetar vi treskift och har 2 helger av 5. Vi kan erbjuda personalförmåner så hör gärna av dig kan vi berätta. Du har möjlighet till friskvårdsbidrag och friskvårdstimme.

Kvalifikationer

Du som söker är specialistvårdsutbildad inom Intensivvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Att du är trygg, stabil och har en god självinsikt är ett plus. Att du i stressade situationer kan behålla ditt lugn och fokusera på rätt saker. I en verksamhet som vår, där tempot varierar är det viktigt att du kan prioritera vad som behöver göras.

Känns det intressant att vara en viktig del i vårt gäng?

Då är du välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Kommunal Västernorrland - Arcordh Jessica , Telenr: +4666089194
  • Enhetschef - Edman Anethe , Telenr: +4666089195
  • Enhetschef - Lundin Maria , Telenr: +4666089194

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-18


Visa annons som pdf