Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Operationsavdelningen i Örnsköldsvik tillhör Länsverksamhet Operation och Intensivvård. Inom Operation i Örnsköldsvik arbetar ca 40 medarbetare. Vi har en trivsam atmosfär med gott samarbete mellan yrkeskategorier som vi värnar om. Vi är en dygnet runt verksamhet med jourtjänstgöring.

Region Västernorrland söker

Undersköterska till Operationsavdelningen, Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-02-03 .

Arbetsuppgifter

Som undersköterska kommer du att arbeta på operationssal i ett tvärprofessionellt team som består av operatörer, operationssjuksköterska, undersköterska, anestesisjuksköterska och anestesiläkare. Arbetet är väldigt varierande och stimulerande och det sker en ständig utveckling inom operationssjukvård med avancerad medicinsk teknik. Arbetet kräver hög kunnighet om material och instrument som används.
Huvudarbetsuppgiften är omvårdnad av patienter före, under och efter operation. I det ingår att bistå operations- och anestesisjuksköterskan under ingreppet, förbereda operationssalen gemensamt med sjuksköterskorna och efter genomfört ingrepp avsluta och förbereda salen för nästa patient. Du ska bland annat ta hand om uppkoppling av medicinsk apparatur, assistera vid steril uppdukning, logga in och förbereda digitala system inför ett ingrepp, Vi erbjuder dig ett personligt anpassat introduktionsprogram baserat på dina tidigare erfarenheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har fullgod undersköterskeutbildning med inriktning akutsjukvård, med minst två års yrkeserfarenhet. Meriterande är om du arbetat inom operation i tidigare tjänst. Tjänsten kräver svenska i tal och skrift. Vi söker dig som arbetar på ett strukturerat sätt, är lugn och stabil som person och har en tydlig kommunikation och en god samarbetsvilja.

Vi ser att du bifogar dina betyg och ditt utbildningsdiplom till din ansökan,
Varmt välkommen att söka tjänsten!

Upplysning

  • Enhetschef - Söderberg Karin , Telenr: +4666089185
  • Kommunal Västernorrland - Hallén Jenny , Telenr: +4666089366

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-09


Visa annons som pdf