Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Tandvårdskliniken i Sollefteå bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors. Vi är 20 medarbetare, 4 tandläkare, 4 tandhygienister, 10 tandsköterskor och 2 administratörer på kliniken. Vårt arbetslag har stor bredd med mångårig erfarenhet och kunskap.
Sollefteå ligger i Ådalen/ Höga Kusten nära till fjäll, hav och skärgård med många möjligheter till friluftsliv. Möjlighet för dig om så önskas kan flera av våra byar i närheten bistå med hjälp och information av boende. Titta in på www.facebook.com/valkommentilledsele/ och https://www.facebook.com/flyttatillresele/. Vi har goda tåg- och flygförbindelser.

Vi söker nu en Tandläkare,
Välkommen till natursköna Sollefteå!


Region Västernorrland söker

Tandläkare till Folktandvården, Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-27 .

Arbetsuppgifter

Som tandläkare hos oss kommer du att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med både barn och vuxna. Vi bedriver modern och hälsoinriktad tandvård och i vårt verksamhetsområde finns fördjupad kompetens inom flera områden. Möjligheten finns att nischa sig då vi för närvarande ingår i sjukhustandvårdens team. Vi värdesätter om du har intresse för alla odontologiska områden.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs svensk tandläkarlegitimation och goda kunskaper i svenska, i tal och skrift. Som nyexaminerad kan vi erbjuda bra stöd från erfarna kollegor med ett handledningsprogram. Dina personliga kompetenser är viktiga för tjänsten, vi ser att du har en god samarbetsförmåga och värdesätter en god service, är lyhörd och tillmötesgående. Vidare bör du arbeta noggrant och kvalitetsmedvetet, du är väl medveten om mål och kvalitetsstandard och lägger ned stor vikt vid att leva upp till dessa.

Varmt Välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Linné Anette , Telenr: 0620--19601
  • SACO - Hansson Sven-Erik , Telenr: +4662019600

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-12


Visa annons som pdf