Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.


Vi söker två underläkare för vikariat till geriatrik och rehabilitering i Sundsvall för perioden 2020-02-03--2020-09-30.

Region Västernorrland söker

Underläkare geriatrik

Anställning Tidsbegr lag/avtal från och med 2020-02-03 till och med 2020-09-30 .

Arbetsuppgifter

Vikarierande underläkare vid akutgeriatrisk avdelning och rehabiliteringsavdelning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en läkarexamen och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Björck Fredrik , Telenr: 072-4511869
  • Överläkare - Sjögren Vilhelm , Telenr: 073-2753209
  • Sveriges Läkarförbund - Wallvik Jonas , Telenr: +4660181714

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-08


Visa annons som pdf