Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Barn- och ungdomsavdelning 44 är en medicinsk akutvårdsavdelning med 12 vårdplatser och våra patienter är i åldrarna 0-18 år. Vi vårdar även barn/ ungdomar med kirurgiska, ortopediska, örn-näsa-hals och barnpsykiska sjukdomstillstånd eller skador. På grund av varierande flödet av patienter blir arbetet mycket spännande, utvecklande och framför allt lärorikt. Det finns alltid möjlighet till hospitering hos oss om du vill ha större bild av hur vi arbetar med våra stora och små patienter samt dess anhöriga. Vi bedriver samvård och tycker att det är viktig att både patienten och familjen är i centrum. Avdelningen erbjuder en unik arbetsplats med varierande arbetsuppgifter, där en vardag kan växlas från akuta vårdsinsatser till att planera och stötta familjen under omvårdnadstiden.

Region Västernorrland söker

Barnsjuksköterska/sjuksköterska till avd 44, Barn- och ungdomsmedicin

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-01 .

Arbetsuppgifter

Vill du arbeta tillsammans med oss i ett positivt och framåtsträvande team?
Barn och ungdomsavdelningen 44 söker sjuksköterskor med ett intresse av att arbeta med barnsjukvård.

Du erbjuds en stimulerande arbetsmiljö där möjlighet till vidareutveckling är en självklarhet. Som nyanställd får du ta del av ett väl genomarbetat inskolningsprogram. Vår arbetsplats är trivsam, vi har ett öppet klimat och är måna om varandra i arbetsgruppen. Vårt mål är att alla som kommer till oss skall känna sig väl omhändertagna och ges möjlighet till utveckling.

Här hos oss erbjuds du:
- fortlöpande internutbildningar inom barnsjukvård
- individuella scheman med arbete dag, kväll och natt samt 2 helger av 5
- individuell lönesättning och vi tillämpar kompetenstrappan för sjuksköterskor

Du som är nyexaminerad sjuksköterska när du börjar hos oss får möjlighet att delta i ett fördjupade introduktionsprogram som pågår under ditt första år. I programmet ingår praktisk träning, teori samt grupphandledning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Barnsjuksköterska/sjuksköterska med ett intresse eller nyfikenhet kring barnsjukvård. Specialistutbildning i barn- och ungdomssjukvård liksom tidigare erfarenhet inom barn- och ungdomsmedicin är meriterade.

Som person söker vi dig som är lugn och stabil med ett gott omdöme. Du är även relationsskapande och har en empatisk förmåga att sätta dig in i annan persons situation. Vi tror att du är en person som bidrar till arbetsglädje och är lyhörd inför patienter och kollegor.

Två av tjänsterna innebär för närvarande i huvudsak nattjänstgöring och den andra tre-skift dag- och kvälltjänstgöring

Ta chansen att få arbeta i en sammansvetsad och driftig arbetsgrupp som gör skillnad för våra patienter och dess anhöriga.

Vid en eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från polisens belastningsregister 442:14

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

.
Välkommen att skicka in din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Grönblad Johansson Maria , Telenr: 072-4507060
  • Vårdförbundet - Reijer Susan , Telenr: +4660181235

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-09


Visa annons som pdf