Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till psykiatrisk avdelning 7, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-03-02 .

Arbetsuppgifter

Avdelning 7 finns i Sundsvall och är en psykiatrisk observationsavdelning för patienter med oklara psykiatriska tillstånd samt för patienter med beroendesjukdomar med 13 vårdplatser. Här vårdas också patienter med drog- eller alkoholabstinens som kräver akut medicinsk vård, samt patienter med missbruks- och beroendeproblematik som kräver planerade slutenvårdsinsatser. Det pågår ett förändringsarbete, där målet är att bli en enhet som jobbar uteslutande mot substanssyndrom. Den nya inriktningen förväntas påbörjas 1 januari 2020.

Hos oss arbetar sjuksköterskor och skötare i två grupper. Personalstyrkan består av 37 personer varav 2 är medicinska sekreterare. Övriga är fördelade på 16 sjukskötersketjänster och 19 skötartjänster.

Vi jobbar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. Vi erbjuder daglig reflektionstid och regelbunden handledning. Arbetet är varierat och vi lägger lika mycket vikt vid det somatiska tillståndet som det psykiatriska. Hos oss tillämpar vi individanpassad inskolning och schema läggs via önskeschema med 2 av 5 helger. Din hälsa är viktig för oss och du erbjuds därför möjligheten att ta ut friskvård.

Arbetsuppgifterna består av på vårdavdelning sedvanliga sjuksköterskeuppgifter med arbetsledande funktion. Exempel på arbetsuppgifter är bedömning och dokumentation av patientens tillstånd men även omvårdnadsplanering i samarbete med övrig personal samt i förekommande fall även externa vårdgivare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Är du vidareutbildad specialistsjuksköterska inom psykiatri är detta meriterande för tjänsten.

Du som söker är en trygg, stabil och kreativ person. Din samarbetsförmåga är god och du har en förmåga att se och ta hänsyn till det större perspektivet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Larsson Joakim , Telenr: +4660182773
  • Vårdförbundet - Selahn Ann-Sofie , Telenr: 060-181870

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-01-31


Visa annons som pdf