Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet Ögon bedriver specialiserad ögonsjukvård för regionens invånare. Vårt uppdrag är att utreda, behandla och operera sjukdomar i och kring ögat. Verksamheten har ingen egen vårdavdelning utan bygger i princip helt på mottagningsbaserat arbete. Vi är ungefär 80 medarbetare i länet där flera yrkeskategorier arbetar nära tillsammans med patienten i centrum. Årligen genomförs cirka 40 000 mottagningsbesök och 4000 operationer.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Ögonmottagningen i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-08 .

Arbetsuppgifter

Ögonmottagningen Sundsvall-Härnösand har cirka 40 medarbetare. Våra mottagningslokaler är ljusa och fräscha med tre egna operationssalar på samma plan. Vi söker nu en sjuksköterska till Ögonmottagningen i Sundsvall-Härnösand med placering i Sundsvall. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att utföra undersökningar och medicinska behandlingar, telefonrådgivning och förberedande mottagning samt förberedande till operation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och nyfiken på ögonsjukvård. För att lyckas i rollen behöver du ha ett gott bemötande, arbeta flexibelt och självständigt men också förmåga att samarbeta väl med andra. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du erbjuds en tillsvidareanställning hos Region Västernorrland med tillfällig placering på ögonmottagningen.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval vilket innebär att anställningsintervjuer kan bli aktuellt innan ansökningstiden gått ut.

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Andersson Blomqvist Annica , Telenr: 072-2114984
  • Vårdförbundet - Haghanipour Narjes , Telenr: +4660182255

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2020-01-06


Visa annons som pdf