Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regionledningsförvaltningen har i uppdrag att stödja kärnverksamheternas processer inom olika kompetensområden. Förvaltningen ger också stöd och kvalitativa underlag till regiondirektören och politikerna.

Från 1 januari 2020 blir Länshälsan Regionhälsan i och med det övergår vi till att bli en helt intern företagshälsa med Region Västernorrland som kund. Vi är en företagshälsa med ergonomisk, medicinsk, psykosocial och teknisk kompetens. Vi arbetar med en multidisciplinär inriktning inom områdena förebyggande, hälso- och arbetsmiljöarbete samt arbetslivsinriktad rehabilitering. Vår huvuduppgift är att hjälpa Region Västernorrland att utveckla attraktiva och hälsofrämjande arbetsplatser. Regionhälsan finns på 4 orter: Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand och Sundsvall.

Region Västernorrland söker

Företagssköterska till Regionhälsan Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2020-03-01 .

Arbetsuppgifter

Som företagssköterska på Regionhälsan kommer du jobba hälsofrämjande med arbetsmedicinska tjänster för våra kunder. Till dina arbetsuppgifter hör lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, utbildningar m.m. Detta sker i ett nära samarbete med övriga specialister inom Regionhälsan. I tjänsten ingår kundmöte med de som är anställda inom Region Västernorrland, som företagssköterska ligger fokus på nyttan både för kundmedarbetaren och uppdragsgivaren.

Arbetet inom företagshälsovården sker i team och du arbetar tillsammans med företagssköterskekollegor, läkare, fysioterapeut, beteendevetare med flera. Vi står inför förändring inom Regionhälsan, där bland annat nyttjandet av digitala arbetssätt kommer vara en del i utvecklingen.

Kvalifikationer

Du ska vara utbildad sjuksköterska, men det är mycket meriterande om du är specialiserad som företagssköterska. Körkort erfordras då resor i länet kan förekomma.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper, hos oss är det viktigt att vara samarbetsvillig och lösningsfokuserad. Stämningen i teamet är god och arbetsplatsen präglas av att alla ställer upp för varandra. För att trivas i denna roll tycker du om att arbeta konsultativt och ha flera olika kontaktytor.

Tjänsten är ett vikariat på heltid t.om 2020-12-31, tillträde enligt överenskommelse.
Arbetstider är vardagar och dagtid.
Tjänstgöringsort: Sundsvall
Lön: Individuell lönesättning

Är du intresserad av att vara med och påverka och utveckla vår verksamhet är du hjärtligt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Verksamhetschef - Hansson Ann-Christin , Telenr: 072-2747470
  • Verksamhetschef - Olofsson Katarina , Telenr: 072-550 68 99
  • Vårdförbundet - Wilsson Elin , Telenr: +4660181932

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-14


Visa annons som pdf