Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Onkologkliniken är en egen länsverksamhet med mammografi, patologi, strålbehandling, SSIH, mottagning/dagvård och vårdavdelning.

Onkologklinikens vårdavdelning 13 har 15 vårdplatser. På avdelningen vårdas patienter för bröstcancer, mag-tarmcancer, hjärntumörer, maligna melanom, prostatacancer, urogenitalcancer och okända primärtumörer. Hos oss kommer du också att möta patienter som är i ett palliativt skede av sin cancersjukdom. De behandlingar som ges i samband med vårdtiden är i huvudsak strålbehandling samt cytostatikabehandling som ges i kurativt eller palliativt syfte. Vi bedriver också flera projekt/utvecklingsarbeten. Vi har infört personcentrerad vård och vårt mål är att varje patient och närstående ska känna sig väl bemötta och omhändertagna hos oss.

Region Västernorrland söker

Undersköterska på timvikariat till Onkologen avd 13 Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-12-18 till och med 2020-03-25 .

Arbetsuppgifter

Vi behöver nu stärka upp vårt arbetslag på avd 13 med timvikarierande undersköterskor. Som undersköterska hos oss på Onkologen är dina huvudsakliga arbetsuppgifter omvårdnad av våra cancerpatienter. De vanligaste omvårdnadsproblemen är biverkningar efter cytostatikabehandling, smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter, illamående, oro och ångest. Du arbetar i team kring patienten med en sjuksköterska. Nära till hands finns även läkare, sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator, dietist, SSIH och vid behov finns även andra professioner att tillgå. Vi kan erbjuda ett spännande arbete där du får möta människor i många olika situationer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, gärna mederfarenhet inom onkologi.

För att lyckas i rollen behöver du kunna sätta patienten i fokus, vara ansvarstagande och motiverad i ditt arbete. Att möta svårt sjuka patienter och deras närstående kräver personlig mognad och trygghet i sin yrkesroll samt förmåga att möta människor i sorg och kris. Vi sätter också stor vikt vid teamarbete kring patienten. Vidare behöver du tycka om att arbeta med människor, vara en engagerad och positiv kollega som bidrar till en bra arbetsmiljö. Har du detta kombinerat med nyfikenhet och noggrannhet kan du vara rätt för oss.

Tjänsten är en timanställning vid behov med tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse så skicka in din ansökan redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Moss Anja , Telenr: 073 275 32 16
  • Kommunal Västernorrland - Gustafsson Ing-Lis , Telenr: +4660181436

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-11


Visa annons som pdf