Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Regional utveckling utgör tillsammans med hälso- och sjukvård och tandvård regionens tre kärnverksamheter. Förvaltningen har en bred verksamhet som omfattar tillväxt, kollektivtrafik och infrastruktur, miljö och hållbarhet, kultur, folkbildning samt internationellt samarbete.

Region Västernorrland söker

Städare, Ålsta folkhögskola Fränsta

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2020-01-02 .

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga arbetsuppgifter inom städområdet som exempelvis storstädning, fönsterputs och golvvård.
Iordningställande av lokaler för konferenser och events.
Tunga lyft förekommer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av städning och är van att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Meriterande är om du har någon form av utbildning inom lokalvård samt kännedom om våra lokaler.

Du behöver vara serviceinriktad och noggrann och har bra samarbetsförmåga. Att vara flexibel är en viktig egenskap då man ibland vid speciella tillfällen kan behöva hjälpa till med andra uppgifter.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Varmt välkommen med din ansökan.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysning

  • Enhetschef - Gafforelli Daniel , Telenr: +4669135783
  • Kommunal Västernorrland - Frank Sara , Telenr: 073-0453434

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-12-13


Visa annons som pdf