Lärare Svenska och engelska åk 6-9 till Fränstaskolan

Fränstaskolan är en kommunal grundskola med omkring 240 elever i årskurserna F-9. På skolan finns fritidshem samt grundsärskola. Skolan är vackert belägen med utsikt över Ljungan. Skolan har en positiv utveckling och vår ambition är att erbjuda bästa möjliga utbildning och undervisning för just de elever som går hos oss. Vi vill fortsätta att utveckla skolan vad gäller IT och digitalisering och hälsofrämjande arbete. Ett kommande fokusområde i Ånge kommun är språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt.

Om tjänsten
Som lärare på Fränstaskolan ingår du i ett arbetslag med övriga undervisande lärare i åk 6-9. Tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni verksamheten. I tjänsten ingår mentorskap. Under detta läsår är IT- och digitalisering samt främjande och förebyggande elevhälsa de utvecklingsområden som vi har fokus på.


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska och engelska. Vi ser att du som söker arbetar för goda relationer med såväl elever som vårdnadshavare samt att du är flexibel, öppen och har god samarbetsförmåga. Du är kreativ och kan engagera och motivera eleverna till lärande och du bidrar med nya pedagogiska idéer i arbetslaget.

Vi erbjuder
Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning:
Heltid 100 %

Friskvårdskuponger
Tillträde 2019-08-14 eller enligt överenskommelse

                                                                        

Så ansöker du:
Registrera din ansökan längst ned på denna sida. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ”Sök tjänst”. På www.ange.se/ledigajobb hittar du mer information och kontaktuppgifter till våra fackliga representanter.


Sista ansökningsdag 2019-07-11

VÄLKOMMEN IN MED DIN ANSÖKAN!

Ånge kommun med nära 10 000 invånare ligger mitt i Sverige. Här är du omgiven av Ljungandalens storslagna landskap, vackra boendemiljöer och människor som värnar om varandra. Vi erbjuder en mängd fritidsaktiviteter och ett rikt kulturliv. Med tåg tar du dig snabbt och bekvämt till Sundsvall och Östersund för handel och nöjen. Lika enkelt kommer du till härliga fjällmiljöer där Vemdalen och Åre erbjuder skidåkning i världsklass.

 

Se Ånge kommuns hemsida: www.ange.se/fackligkontakt Facklig kontakt
Katrinne Bylund Rekryterande chef 0691-250701


 


Visa annons som pdf