Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den landstingsägda primärvården är organiserad inom förvaltningen Hälsocentralerna Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Vi är en liten, hjärtlig hälsocentral i glesbygd, cirka fem mil väster om Sundsvall. Här arbetar en stabil personal med lång yrkeserfarenhet där vi för närvarande är tolv personer. Våra distriktssköterskor jobbar med olika inriktningar, t.ex astma/kol, barnhälsovård, blodtryckskontroller, diabetes och inkontinens. Det finns fysioterapeut samt en rehabiliteringskoordinator som hjälper till med sjukskrivnings- och rehabiliteringsärenden. Vi erbjuder även hjälp till de som önskar sluta röka, gå ner i vikt eller prata lite allmänt om hälsa och livsstil.

Vi strävar efter ett gott bemötande, professionellt omhändertagande med personlig omtanke.

Hälsocentralen Liden behöver dig som läkare som söker nya utmaningar! I ditt läkarteam har du en kollega som är färdig allmänspecialist och målsättningen för hälsocentralen är att tillhandahålla AT+ST-plats till hösten, där ni delar på handledningen. På Lidens hälsocentral kommer vi under 2020 börja arbeta med glesbygds- och telemedicin för att tillhandahålla en god tillgänglighet, vård samt att öka patienterna delaktighet och ansvar för sin vård.

Region Västernorrland söker

Specialistläkare i allmänmedicin till Hälsocentralen Liden

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-05-08 .

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder ett stimulerande och utvecklande arbete som familjeläkare i en stabil och trivsam arbetsgrupp som tillsammans arbetar för tillgänglighet och ett gott bemötande. Som läkare hos oss lär du känna dina patienter. I uppdraget ingår sedvanligt arbete på en läkarmottagning med planerade och oplanerade patientbesök, årskontroller, uppföljning från slutenvården samt dokumentation. Viss jourtjänstgöring ingår, ca en gång/månad.

Du erbjuds möjlighet till individuell kompetensutveckling och innehar ett personligt kompetenskonto.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin (alternativt annan lämplig specialistkompetens) med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du har mycket goda språkkunskaper i svenska språket.

Som person är du flexibel inför de varierande arbetsuppgifter som kan förekomma under en dag på vår hälsocentral. Du har ett genuint intresse för människor och patienter i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge patienter bästa möjliga vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Gerdin Magnus , Telenr: +4669243922
  • SACO - Haraldsson Elisabeth , Telenr: +4660181543

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-08-31


Visa annons som pdf