Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Avdelningen för klinisk Patologi och Cytologi står för diagnostik av histopatologiska och cytologiska prover ifrån hela Region Västernorrland. Under de senaste åren har avdelningen utvecklats till att bli en av Sveriges bäst fungerande patologkliniker. Vi har en stabil överläkarlinje, initiativtagande ST-läkare och ett välfungerande laboratorium.

Vår verksamhet expanderar kontinuerligt och just nu letar vi efter en ny ST-läkare.

Region Västernorrland söker

ST-läkare till Patologen Sundsvall

Anställning Vikariatsanställning från och med 2019-09-01 .

Arbetsuppgifter

Våra arbetsuppgifter innefattar hantering av de flesta provtyper ifrån såväl specialistvård som primärvård. Vi deltar även vid multidisciplinära konferenser. I ditt arbete som ST-läkare hos oss kommer du även att genomföra obduktioner.

ST-utbildning är i enlighet med Socialstyrelsens riktlinjer. Du kommer att få en individuell studieplan utifrån Socialstyrelsens målbeskrivning för specialister inom Klinisk Patologi och rekommendationer från Svensk Förening för Patologi. Under utbildningen kommer du att få färdigheter och kunskap i att diagnostisera sjukdomar i cell- och vävnadsprover. Du kommer att delta i avdelningens förbättrings- och utvecklingsprojekt och kvalitetsarbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med en nyfikenhet på patologiverksamhet och med en stark vilja av att lära nytt.

Som person ser vi att du har en personlig mognad och gott omdöme. Du är strukturerad, noggrann, kvalitetsmedveten och har god samarbetsförmåga. Då arbetet innebär samverkan med andra specialiteter och deltagande i multidisciplinära konferenser är god samarbetsförmåga en förutsättning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Tf verksamhetschef - Beckman Lars , Telenr: +4660182118
  • ST-läkare - Zeng Rui , Telenr: +46725359890
  • Sveriges Läkarförbund - Wallin Hans , Telenr: +4660182707

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-17


Visa annons som pdf