Landstingets logo

Landstinget Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Sårcentrum och Ljusbehandlingen i Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-16 .

Arbetsuppgifter

Sårcentrum och Ljusbehandlingen är en del av Hudmottagningen och tillhör Länsverksamhet Lung/Hud/Infektion. Här arbetar fyra sjuksköterskor samt en undersköterska. Vi utför medicinsk ljusbehandling utifrån diagnoser såsom psoriasis, eksem eller klåda. Inom Sårcentrum hanterar vi olika typer av svårläkta sår och har multidisciplinär mottagning med jämna mellanrum samt även utbildning i sårvård. Vi arbetar mot både öppen-och slutenvård i hela Västernorrland. Som medarbetare hos oss kommer du även att ge rådgivning via Tele-Q. Under vissa perioder kan det förekomma behov av att medarbetare från Sårcentrum och Ljusbehandlingen hjälper till på Hudmottagningen och vise versa då dessa enheter har ett nära samarbete.

På Sårcentrum och Ljusbehandlingen arbetar vi dagtid, måndag-fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med några års erfarenhet inom yrket. Vi ser gärna att du har erfarenhet av sårvård eller ljusbehandling. Meriterande är också om du har sårvårdsutbildning och erfarenhet av att utbilda andra. Eftersom det är en sköterskeledd mottagning krävs att du är trygg och självgående samt strukturerad och kan planera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Eriksson Sara , Telenr: +4660181298
  • Vårdförbundet - Thelin Karin , Telenr: +4660181650

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-14


Visa annons som pdf