Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik. Till Länsverksamhet akut och ambulans söker vi nu en ny medarbetare till Akutmottagningen i Örnsköldsvik.

Region Västernorrland söker

Undersköterska Akutmottagningen Örnsköldsvik

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-08-31 .

Arbetsuppgifter

På akutmottagningen arbetar vi i team om undersköterska och sjuksköterska. Arbetet idag är stundvis krävande och ställer krav på stresstålighet. Att vara mångsidig ser vi som en självklarhet här på akutmottagningen då vi lever i en miljö där arbetsuppgifterna varierar.

I rollen ingår undersköterskeuppgifter inom akutsjukvård. Utöver de sedvanliga uppgifterna tillkommer ansvarsområden samt aktivt deltagande i utvecklingen av akutmottagningen. Vi jobbar utifrån prioriteringssystemet RETTS.

Vi erbjuder idag återkommande utbildningar såväl internt som externt inom akutkliniken, t. ex. ATSS. För att säkerställa befästa kunskaper genomför vi även återkommande repetitioner av genomförda utbildningar. Vi använder oss av en arbetstidsmodell med poängsystem.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har genomfört vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande. Meriterande är om du har fördjupning inom sjukvård samt erfarenhet inom akutsjukvård.

Vidare har du stort intresse för akutsjukvård och för att utveckla dina kunskaper. Du arbetar flexibelt och har ett gott och professionellt bemötande. Du trivs med att arbeta självständigt samt att främja till god samverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten är en tillsvidareanställning.

Söker du en arbetsplats som erbjuder variation, som ständigt utvecklas och där du får arbeta med kompetenta och engagerade kolleger? Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Håkansson Liza , Telenr: +4666089139
  • Kommunal Västernorrland - Dolve Thomas , Telenr: +4666089911

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-21


Visa annons som pdf