Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Medicinmottagningen i Sundvall/ Härnösand har specialiteterna reumatologi, endokrin och medicinsk mag-tarm. Vi har läkarmottagning, sjuksköterskemottagning och en behandlingsenhet. Förutom sjuksköterskor finns även dietister, undersköterskor, sekreterare och fotvårdsterapeuter på mottagningen. Vi arbetar i team kring våra patienter. Vi är en mottagning, men finns placerade i både Sundsvall och Härnösand. Vi har flextid och en friskvårdstimme i veckan.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Medicinmottagningen i Sundsvall/Härnösand

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-09 .

Arbetsuppgifter

Vi söker en sjuksköterska som i första hand ska ta hand om vår endokrina sektion. Arbetsuppgifterna består av att boka och kalla till våra doktorer, telefonrådgivning och sköta ärenden via 1177. Det handlar också om att ge behandlingar och ta viss provtagning på vår behandlingsenhet. Arbetsorten är i första hand Sundsvall men det kan även förekomma arbete på mottagningen i Härnösand.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med goda svenskkunskaper. Det är meriterande om du har några års arbetslivserfarenhet, särskilt av mottagningsarbete. Har du kunskaper i annat språk förutom svenska ses det också som meriterande. För att lyckas i rollen behöver du vara trygg och stabil med ett tillmötesgående bemötande mot patienter och medarbetare. Vidare är du lyhörd, kommunikativ och främjar ett gott samarbete med kollegor. Vi värdesätter även att du bidrar till att utveckla verksamheten genom att komma med idéér och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Viberg Kristina , Telenr: +4660181747
  • Vårdförbundet - Holm Eva , Telenr: 060-181745

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-18


Visa annons som pdf