Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Den regiondrivna primärvården är organiserad inom förvaltningen Primärvården Västernorrland. Uppdraget är att på lika och jämställda villkor tillhandahålla en nära hälso- och sjukvård till länsinvånarna, utan avgränsning vad gäller sjukdom, ålder eller patientgrupper.

Hälsocentralen Stöde belägen centralt ca 40 km väster om Sundsvall centrum. Hos oss finns fasta familjeläkare, utbildningsläkare, distriktssjuksköterskor med olika specialkompetenser, undersköterskor, kurator, psykolog, laboratoriepersonal, medicinska sekreterare, fysioterapeuter och sjukskrivningskoordinator. Det finns många års erfarenhet inom personalen som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa våra innevånare. Vi jobbar hårt med att vår tillgänglighet mot våra innevånare ska vara så god som möjligt.

Region Västernorrland söker

Distrikts-/diabetessköterska till Hälsocentralen Stöde

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Är du positiv, flexibel och intresserad av något nytt så är du kanske rätt person att komma och arbeta med oss.

Hos oss kommer du att arbeta som Diabetessköterska med egen mottagning och med sedvanliga distriktssköterskeuppgifter med planerade och akuta besök. Arbetet kan innebära en viss telefonrådgivning vid annan personals frånvaro. Vi är en liten hälsocentral där vi arbetar i team omkring våra patienter med syfte att använda rätt kompentens för patientens bästa.
Om du tilltalas av ett varierade arbete i ett arbetslag med god och familjär stämning är du kanske den vi söker.Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med special kompetens som diabetes. Har du erfarenhet av arbete i primärvård är det meriterande, likaså om du har erfarenhet av journalsystem NCS Cross.

Du är en och trygg person med god samarbetsförmåga tillsammans med kollegor runt våra patienter. Du är noggrann, ansvarstagande kring dina arbetsuppgifter. Vidare har du har en positiv inställning och kan tänka om vid oförutsedda situationer.
Vi förutsätter att du har ett positivt och professionellt förhållningssätt i ditt arbete med patienten i fokus.

Låter det intressant och vill bli en i vårt team och vara med och utveckla vår verksamhet är du välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer.

______________________________________________________________________
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning

  • Hälsocentralschef - Jonzon Maria , Telenr: +46691251086
  • Vårdförbundet - Backlund Sigrid , Telenr: +46691251082

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-09-15


Visa annons som pdf