Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Folktandvården Västernorrlands grundläggande uppdrag är att bidra till liv och hälsa i Västernorrland genom att verka för en god munhälsa på lika villkor. Vi erbjuder allmäntandvård, sjukhustandvård och har specialisttandvård inom en rad olika områden.

Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med en spännande vintersportstad med många möjligheter för den som gillar sport och friluftsliv. Kliniken bildar ett verksamhetsområde med tre andra kliniker, Härnösand, Höga Kusten och Kramfors. Vi är 19 medarbetare, 4 tandläkare, 4 tandhygienister, 8 tandsköterskor och 2 administratörer på kliniken.

Region Västernorrland söker

Tandsköterska till Folktandvården Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-08-26 .

Arbetsuppgifter

Vi söker två tandsköterskor till vår klinik i Sollefteå. Som tandsköterska hos oss blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter att assistera tandläkare, arbete i steril och reception. Vi bedriver modern hälsoinriktad tandvård och på kliniken finns fördjupad kompetens inom flera ämnesområden. För att ge våra patienter de bästa förutsättningar för en god tandhälsa satsar vi mycket på frisktandvård.

Kliniken ligger mitt i centrala Sollefteå och vi är ett tjugotal anställda och har tio behandlingsrum. Vi kan erbjuda varierande arbete med ett patientklientel av både barn och vuxna, bra arbetskamrater och möjlighet till utveckling.

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenhet, kunskaper och personlighet berikar vår verksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig med tandsköterskeutbildning, har du tidigare arbetserfarenhet av teamtandvård är det meriterande.

Du ska vara kvalitetsmedveten, ansvarstagande och ha kunden i fokus. Du har ett gott bemötande, är lugn och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du får gärna ha några års erfarenhet men om du är nyexaminerad kommer du till en klinik där du får bra stöd och handledning av kompetenta och erfarna medarbetare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Vision - Johansson Gunilla , Telenr: +4662019600
  • Enhetschef - Boman Helen , Telenr: +4662019164

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-19


Visa annons som pdf