Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamheten bedriver verksamhet vid alla länets sjukhus. Där ingår förlossningsvård med ca 2500 förlossningar/år (Sundsvall och Örnsköldsvik), gynekologisk öppenvårdsmottagning, gynekologiska operationer, kontinensmottagning, ultraljudsmottagning samt utbildning och forskning. Inom BB/gynekologisk vårdavdelning 12 i Sundsvall har vi ca 80 medarbetare.

Förlossningen, BB-och Gynekologisk vårdavdelning i Sundsvall är samlade i gemensamma lokaler. Vi har 7 förlossningssalar och 14 vårdplatser för eftervård. I vår personalgrupp finns en samlad kompetens och god stämning. Vi har ett nära samarbete med neonatalavdelning som ligger i anslutande lokaler. På vår arbetsplats arbetar vi med ständiga förbättringar i verksamheten för att skapa en god arbetsmiljö, effektiva processer och möta patienternas behov.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Region Västernorrland söker

Barnmorskor till BB/Förlossningen, Sundsvall

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-09-02 .

Arbetsuppgifter

Hos oss arbetar du tillsammans med läkare, sjuksköterskor/barnmorskor och undersköterskor. Som barnmorska har du en nyckelroll i omhändertagandet av den gravida kvinnan före, under och efter förlossningen samt vård av den nyblivna familjen. Genom att tillvarata patienternas/närståendes kunskaper och erfarenheter ger du vård av god kvalitet. Under handläggningen av förlossningen ger du och dina kollegor stöd och trygghet. Vidare erbjuder du de nyblivna föräldrarna stöd i föräldraskapet. Du ger stöd och råd vid amning, identifierar och bedömer amningskomplikationer.

Vi är en dygnet-runt-verksamhet vilket innebär att du tjänstgör dag-kväll-och natt enl schema. Som barnmorska tjänstgör du på alla enheterna och roterar mellan avdelningarna. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter och ett stimulerande arbete!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Du är van att jobba självständigt och ta egna beslut. Du bör ha ett gott bemötande samt ha lätt för att samarbeta med övrig personal. Det är viktigt att du är utvecklingsinriktad, ser möjligheter och vill bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet..

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

Upplysning

  • Enhetschef - Sjöström Birgitta , Telenr: 072-5342074
  • Enhetschef - Andersson Nina , Telenr: 070-1917528
  • Vårdförbundet - Burlin Therese , Telenr: 060-181535
  • Vårdförbundet - Fällström Elin , Telenr: +4660181535

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-21


Visa annons som pdf