Landstingets logo

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet habilitering riktar sig till personer med varaktiga funktionsnedsättningar orsakade av medfödda/förvärvade sjukdomar och skador i centrala nervsystemet, utvecklingsstörning samt personer med autismspektrumstörning. Med våra insatser vill vi minska de svårigheter som funktionsnedsättningen kan medföra i det dagliga livet, skapa förutsättningar för ett gott liv och delaktighet i samhället. Inom länskliniken, arbetar ca 100 st medarbetare.

Inom habiliteringen finns 6 sjukskötersketjänster, varav en är placerad i Sollefteå.
I arbetet utgår vi från varje individs unika behov och förutsättningar och har specialistkunskap om hur funktionsnedsättningar kan påverka vardagsliv, hälsa och utveckling. Vi ser stora fördelar, med teamarbete där personal med medicinsk, pedagogisk, psykologisk och social kompetens samverkar. De olika yrkeskategorier som finns är arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, medicinsk sekreterare, psykolog, sjukgymnast/fysioterapeut, sjuksköterska/uroterapeut och specialpedagog.

Region Västernorrland söker

Sjuksköterska till Habilitering, Sollefteå

Anställning Tillsvidareanställn från och med 2019-08-05 .

Arbetsuppgifter

I arbetet ingår att planera och delta i läkarmottagningar, samarbeta med läkare kring exempelvis medicininsättningar, medicinuppföljningar, intyg, planera och samordna olika typer av undersökningar m.m. Arbetet innebär mycket kontakt med nätverket runt patienterna samt andra verksamheter inom och utom landstinget. Arbetet är självständigt, men Du kommer ha ett nära samarbete med barn-och ungdomsteamen inom habiliteringen.

Tjänsten innebär i första hand arbete med barn/ungdomar 0-24 år. Vi har vi arbetstid 8.00-16.30.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, meriterande om du har specialistutbildning i barn- och ungdomsmedicin och kunskaper/vana att arbeta med individer med funktionsnedsättningar- motoriska, kognitiva och neurologiska samt att använda journalsystemet LVN vårdportalen (SYSteam Cross).

Du har ett gott bemötande, arbetar flexibelt och självständigt samt främjar god teamsamverkan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Hos oss finns möjligheter till utbildning och utveckling, det är en arbetsplats för dig som gillar utmaningar.

Låter detta intressant?
Varmt välkommen med din ansökan!


Vid eventuell intervju ska du ha med dig ett utdrag från Polisens belastningsregister, register 442:14.

Upplysning

  • Vårdförbundet - Wallner Peter , Telenr: 060-181950
  • Enhetschef - Skagius Kerstin , Telenr: 060-182995

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Region Västernorrland senast den: 2019-07-15


Visa annons som pdf